Veljekset jälleen samassa seurassa? – Real Madridin puolustajaa kehotetaan siirtymään Cádiziin: ”Olen sanonut sen monesti”

© Kuva: Getty Images

Álex Fernández ja Nacho ovat veljeksiä.

Kaksikko pelasi kymmenisen vuotta sitten ensimmäistä kertaa yhdessä samaan aikaan Real Madridin edustusjoukkueen paidassa, kun suurseura kohtasi Copassa Alcoyanon.

Álex edustaa tätä nykyä Segundassa pelaavaa Cádizia, joka on nousemassa takaisin pääsarjaan vuosien tauon jälkeen, ellei kummia tapahdu. Nacho pelaa sen sijaan edelleen Real Madridissa, vaikka kuluvalla kaudella rooli onkin jäänyt olemattomaksi.

Álex käväisi Marcan haastattelussa ja toivoi Nachon siirtyvän Cádiziin.

– Olen sanonut sen hänelle monesti. Hänen on siirryttävä Cádiziin, koska meidän on pelattava jälleen yhdessä. Toki tällä hetkellä se on hieman vaikeaa, koska seurojen väliset kokoerot ovat suuria. Jos Nacho näkisi sen todellisena vaihtoehtona, niin varmasti sitä siirtoa edes harkittaisiin, Álex totesi.

– Yksi keskinäisistä tavoitteistamme on pelata taas yhdessä. Emme vielä tiedä, missä se tulee tapahtumaan. Minä pitäisin siitä, jos se tapahtuisi Cádizissa. Nacho varmasti toivoisi sen tapahtuvan Real Madridissa, mutta se on hieman haastavampaa. Yritän varmasti tuoda hänet tänne, siitä se ei jää kiinni.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 4-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle neljän maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!