Real Madridin sankari kiitti maalistaan Zinedine Zidanea: ”En aikonut nousta siinä tilanteessa”

© Kuva: Getty Images

Real Madrid nousi sunnuntaina La Ligan sarjakärkeen, kun se onnistui kukistamaan Real Valladolidin vieraissa 1-0 ottelussa, jossa molemmilta joukkueilta hylättiin maaleja paitsioina. Voitto oli Zinédine Zidanen valmennusuran ensimmäinen Real Valladolidista.

Realin sankariksi nousi 78. minuutilla pallon maaliin puskenut Nacho. Maali oli puolustajalle kauden ensimmäinen. Maalinteossa tällä kaudella on nyt onnistunut Real Madridilta peräti 18 pelaajaa, joten taso on erittäin leveä.

Heti maalinsa jälkeen Nacho juoksi halaamaan valmentaja Zidanea. Siihen löytyi selitys Zidanen tälle jakamissa ohjeissa, joista Nacho halusi antaa kiitoksen.

– En aikonut nousta siinä tilanteessa, vaikka nousinkin melkein jokaisessa. Siinä tilanteessa aioin jäädä alas, mutta valmentaja kehotti minua menemään etutolpalle. Elämän sattumukset ja kohtalo järjestivät, että pallo putosikin sitten juuri minulle, Nacho kertasi pelin jälkeen AS:n mukaan.

Nachon peliaika on ollut tällä kaudella tiukassa, mutta mies vakuutteli luottamustaan Zidaneen.

– On totta, että olen saanut vähän vähemmän minuutteja kuin aiempina vuosina. Mutta jos johonkin luotan, niin valmentajaan. Hän luottaa minuun, ja se on minulle tärkeintä.

– Olin kaksi kuukautta sivussa loukkaantumisen takia, eikä se ollut helppoa. Nyt olen sataprosenttisessa kunnossa, ja valmentajan käytettävissä, kun hän tarvitsee minua. Tämä joukkue on hautaan saakka valmentajan tukena niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina. Se on viime vuosien menestyksen avain, Nacho muistutti.

Nacho kommentoi haastattelussa myös sunnuntaina maailmalle levinnyttä uutista koripallolegenda Kobe Bryantin kuolemasta.

– Se on todella surullista, sillä lisäksi hänen tyttärensäkin oli samassa helikopterissa. Se (Bryantin kuolema) on suuri sääli, sillä olen NBA-fani ja vartuin Koben pelejä katsellen. Hänen voittajanluonteensa ja kova työntekonsa jäävät meille hänen perinnökseen.

Real Madrid on päästänyt La Ligassa tällä kaudella kaikista joukkueista vähiten maaleja. 13 päästettyä maalia 21 kierroksen jälkeen on myös Real Madridin pienin lukema 32 vuoteen.

Zinedine Zidane on puolustuksen pitävyyteen luonnollisesti erittäin tyytyväinen.

– Puolustuspelaamisemme toimii erittäin hyvin, se on vahvuutemme. Olemme vahvoja ja jokainen puolustaa. Kun menetämme pallon, haluamme riistää sen takaisin korkealla, prässätä menetysten jälkeen, Zidane sanoi AS:n mukaan.

– Jos emme päästä maaleja, meillä on paljon mahdollisuuksia tehdä yksi maali. Niin kävi tänäänkin.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 4-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle neljän maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!