Sport: Barcelona ja Valencia aloittivat neuvottelut keskushyökkääjän siirrosta – pelaaja näyttänyt vihreää valoa

© Kuva: Getty Images

Barcelona hakee nyt toden teolla keskushyökkääjää Luis Suárezin paikkaajaksi.

Sportin tietojen mukaan neuvottelut on aloitettu Valencian kanssa, jotta Rodrigo Moreno siirtyisi Camp Noulle. Barcan kannalta tilannetta mutkistaa se, että viime vuosien rahan polttamisen myötä kirstussa ei oikein ole käteistä. Siksi Barcelona voi tehdä ainoastaan laina + osto-optio -tyyppisen kaupan, joskin se voisi maksaa joitain miljoonia lainakorvauksena.

Sport tietää myös kertoa, että Barcelona on kysellyt vastaavaa järjestelyä myös Arsenalilta (Pierre-Emerick Aubameyang) ja RB Leipzigilta (Timo Werner). Kummassakin tapauksessa vastaus on ollut selkeä ”ei”.

Rodrigo itse on näyttänyt siirrolle vihreää valoa. Kyseessä on 28-vuotias espanjalais-brasilialainen hyökkääjä, joka on edustanut Valenciaa kesästä 2014 lähtien. Pelejä on kertynyt 208 ja tehoja 56 maalin sekä 40 maalisyötön verran. Tällä kaudella Rodrigo on onnistunut pelaamassaan 17 La Liga -ottelussa vain kaksi kertaa maalinteossa.

Mielenkiintoinen nippelitieto Rodrigossa on se, että hän on Barca-kasvattien Thiago ja Rafinha Alcántaran serkku. Tätä nykyä Thiago pelaa Bayern Münchenissä ja Rafinha Celta Vigossa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.