Valencia ja Barcelona neuvottelevat parhaillaan Rodrigon siirrosta.

Jos siirto tapahtuu, on sen määrä tapahtua seuraavan 48 tunnin aikana. Siirtoikkuna sulkeutuu ensi viikolla, mutta jotta siirto saadaan maaliin, on Valencian hankittava ensin Rodrigolle korvaaja.

Valencian ei uskota myyvän Rodrigoa alle 60 miljoonalla eurolla. On myös mahdollista, että Valencia lainaa Rodrigon Barcelonalle kevätkaudeksi ja lainasopimuksessa olisi mukana pakollinen osto-optio.

Valencia neuvottelee jatkuvasti Dortmundin kanssa Paco Alcácerista. Alcácer on näyttänyt siirrolle vihreää valoa ja Valencia haluaa entisen hyökkääjänsä mahdollisimman pikaisesti takaisin Mestallalle.

– Valencia on saanut useita tarjouksia monista pelaajista. Tiedämme, että monet seurat ovat kiinnostuneita Rodrigosta. Niin viime kesänä kuin nytkin. Valencian pitää valmistautua Rodrigon mahdolliseen poistumiseen, Valencian Roman Bellever totesi medioille.

Valencian ja Barcelonan välisissä neuvotteluissa on mainittu useita Barcelonan pelaajia, jotka voisivat siirtyä kaupassa Mestallan suuntaan. Muun muassa Barcelonan B-joukkueessa kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla kovaa jälkeä tehnyt Monchu saattaa siirtyä Valenciaan. Myös Carles Pérezin ja Moussa Waguén nimet on mainittu seurajohtojen välisissä keskusteluissa.