Yllättävä käänne! Juventuksen kriisi saattaa pakottaa Álvaro Moratan takaisin Atléticoon

© Kuva: Getty Images

Atlético Madridin omistama Álvaro Morata siirtyi syyskuussa loppukauden kattavalla lainasopimuksella Juventukseen.

Morata, 28, on ollut yksi Juventuksen tehokkaimpia pelaajia kuluvan kauden aikana, vaikka italialaisseuran sesonki on muuten ollut kaikin puolin pettymyksellinen. Morata on tehnyt 16 maalia ja antanut 12 maaliin johtanutta syöttöä yhteensä 35 otteluun.

Juventuksella on mahdollisuus hankkia kärkimies pysyvästi itselleen tai jatkaa hänen lainaansa pientä korvausta vastaan, mutta seuran taloudellisen kriisin vuoksi hänet saatetaankin lähettää takaisin Atléticoon.

Juventuksessa ollaan oltu hyvin tyytyväisiä Morataan, minkä takia ratkaisu olisi varsin yllättävä. Atlético kaipaisi itsekin rahallista helpotusta, mutta sen toive osto-option lunastamisesta tai lainadiilin jatkamisesta ei kuitenkaan näytä toteutuvan.

Corriere de Torino uutisoi jo kuukausi sitten, ettei Juventuksella ei ole varaa aktivoida Moratan 45 miljoonan euron osto-optiota.

Nyt AS puolestaan toteaa, ettei Juventus pysty maksamaan edes 10 miljoonan euron korvausta siitä, että se saisi pidennettyä Moratan lainadiiliä kauden 2021-22 loppuun saakka.

Juventuksen taloudellinen kriisi saattaa johtaa muidenkin avainpelaajien lähtöön. AS uutisoi viime kuussa, että Cristiano Ronadosta oltaisiin valmiita luopumaan vain 25 miljoonan euron siirtokorvausta vastaan.

Corriere dello Sportin mukaan pelaajien palkkoja ei ole edes maksettu viime kuukausina ajallaan, minkä takia Juventus yrittääkin kerätä jopa 100 miljoonaa euroa pelaajamyynneistä ensi kesän aikana. 10 miljoonan euron sijoittaminen Morataan ei siis ole seurajohdon mielestä fiksu idea tällä hetkellä.


PÄIVÄN VIHJE: PSG – BAYERN MÜNCHEN

Pariisin kevätilta tarjoaa aivan uskomattoman herkulliset lähtökohdat PSG – Bayern München -matsille