Espanjalaishyökkääjä Álvaro Morata on pelannut Serie A -jätti Juventuksessa varsin kelpo kautta. Hän on tehnyt 26 pelissä 13 maalia ja antanut kymmenen maalisyöttöä.

28-vuotias Morata pelaa Juventuksessa lainalla Atlético Madridista. Juventuksessa ollaan oltu Morataan hyvin tyytyväisiä, ja hänen halutaan pysyvän joukkueessa ensi kaudellakin. Atléticon toive osto-option lunastamisesta ei kuitenkaan näytä toteutuvan, sillä Corriere de Torinon mukaan Juventus haluaa mieluummin jatkaa lainaa uudellekin kaudelle.

Morata ei ole ainoa Juventuksessa ison roolin saanut lainapelaaja, joten Torinossa on pakko tehdä laskelmia. Lehden mukaan Juventus suunnitteleekin lunastavansa Schalkelta Weston McKennien omakseen ja neuvottelee Atléticon kanssa Moratan uudesta lainasta. Lainalla Juventuksessa pelaa lisäksi myös Federico Chiesa.

[readmore from=Morata-Alvaro]

Juventus toivoo pääsevänsä Atléticoon kanssa sopuun siitä, että Moratan uudesta lainakaudesta maksettaisiin 10 miljoonaa euroa. Osto-option summa olisi 45 miljoonaa euroa, ja tuo lainasumma voitaisiin vähentää siitä. Näin Juventus saisi vuoden lisäaikaa ja voisi mahdollisesti lunastaa Moratan omakseen kesällä 2022.

Atlético Madridille menettely on Morata-yhteyksistä tuttu, sillä se teki samoin lainatessaan Moratan ensin yhdeksi, ja sitten toiseksi kaudeksi Chelseasta.

Lähde: AS