Álvaro Morata odotti turhaan maajoukkuekutsua: ”Joku syy siihen täytyy olla”

© Kuva: Getty Images

Polvivamman takia syyskuun maaotteluista sivussa ollut Álvaro Morata on taas terve ja odotti saavansa kutsun Espanjan lokakuun EM-karsintapeleihin. Toisin kuitenkin kävi, eikä Atléticon hyökkääjän nimeä löytynyt Robert Morenon pelaajalistalta. 26-vuotias Morata myönsi olleensa yllättynyt ja pettynyt.

– Odotin näkeväni nimeni Morenon listalla. Jos hän uskoo, etten kuulu sille, siihen täytyy olla jokin syy, Morata totesi sunnuntain Valladolid-ottelun jälkeen AS:n mukaan.

– Minun täytyy tehdä töitä pelatakseni hyvin joukkueeni kanssa, jotta pääsen sitä kautta taas maajoukkueeseen.

La Liga -kausi on alkanut tasaisena, sillä kahdeksan kierroksen jälkeen kahdeksan ensimmäistä joukkuetta mahtuvat kuuden pisteen sisälle. Kärjessä on kuitenkin tuttu kolmikko, järjestyksessä Real Madrid-Barcelona-Atlético Madrid. Atléticon takamatka Realiin on kolme pistettä.

– Olemme pelanneet ihan hyvin. Helppoa se ei ole, sillä La Liga on vaikeampi kuin muutama vuosi sitten. Jos jatkamme samaan malliin, löydymme ylhäältä, Morata uskoo.

Morata on tehnyt Atléticolle tällä kaudella yhden maalin, kauden avauskierroksella Getafea vastaan. Otteluita hän on pelannut loukkaantumisten takia vain kuusi.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.