Álvaro Morata summasi Atléticon sarja-avauksen: ”Minun takiani joukkue sai juosta enemmän”

© Kuva: Getty Images

Atlético Madrid nujersi La Liga -avauksessaan Getafen maalein 1-0 (lue lisää). Ottelun ainoan maalin puski verkkoon Álvaro Morata Kieran Trippierin keskityksestä, mutta siitä huolimatta espanjalaishyökkääjä oli itseensä tyytymätön. Syynä tähän oli Moratan toisella puoliajalla missaama rangaistuspotku.

– Epäonnistuin rankkarissani. Sellaista sattuu, mutta minun takiani joukkue joutui juoksemaan enemmän. Tänään mokasin minä, ja joskus muulloin jotkut muut. Sellaista jalkapallo on, Morata totesi AS:n mukaan.

– Pelasimme vaikeaa vastustajaa vastaan, mutta voitimme pelin. Jos olisin onnistunut pilkussani, ottelu olisi ollut erilainen. Oli todella tärkeää voittaa tänään.

Morata arvelee, että rankkarissa epäonnistuminen johtui osin siitä, että Getafen maalivahti David Soria tuntee hänet jo niin hyvin. Sekä Morata että Soria olivat Real Madridissa vuosina 2009-2012.

– Yritin odottaa ja katsoa, mihin suuntaan hän hyppää. David tunsi minut, torjui vedon hyvin ja ansaitsee siitä kunnian.

– Kun Diego Costa pelaa, hän ampuu rankkarit, ja jos ei, niin sitten minä. Nyt epäonnistuin, joten seuraavalla kerralla pitää yrittää onnistua.

Moratalta heltisi myös kehut Atlético Madridin jättihankinnalle João Felixille. Portugalilainen esiintyi edukseen, mutta joutui toisella jaksolla vaihtoon pienen tällin takia.

– Poika un uskomattoman lahjakas. Jos kaikki etenee raiteillaan, hänestä tulee yksi maailman parhaista. Toivotaan, että kyse on vain pienestä tärskystä, Morata päätti.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)