Granada on tehnyt kahden vuoden sopimuksen konkarihyökkääjä Jorge Molinan kanssa.

Molina, 38, edusti viimeksi Getafea, jonka kanssa hän purki sopimuksensa maanantaina. Hän nousi Getafessa seuralegendaksi ja kapteeniksi iskemällä neljän vuoden aikana 163 ottelussa yhteensä 52 maalia. Getafen kaikkien aikojen maalipörssissä Molinan edellä on vain 82 osuman Antonio José Rivera Mínguez.

Lehtitietojen mukaan Molina oli aiemmin lähellä siirtyä kiinalaiseen Qingdao Huanghaihin valmentaja Pablo Machínin perässä, mutta Machín jättikin pestinsä vain viikon jälkeen, joten Molinan siirto kariutui. Konkarikärjellä oli pöydällään tarjouksia myös Segundasta sekä Englannin toiseksi korkeimmalta sarjaportaalta, Mestaruussarjasta.

Aiemmin urallaan Molina on edustanut myös Real Betisiä, Elcheä, Poli Ejidoa, Benidormia, Gandíaa ja Alcoyanoa.

Viime kaudeksi pääsarjatasolle palannut Granada pelasi upean sesongin Diego Martínezin alaisuudessa sijoittuen La Ligassa seitsemänneksi ja yltäen Copa del Reyssä välierävaiheeseen. Alkavalla kaudella Granada pääsee pelaamaan myös europelejä, kun se aloittaa Eurooppa-liigan toiselta karsintakierrokselta. Getafe jäi La Ligassa kahden pisteen päähän Granadasta.

Granada CF ❤️⚪️

@GranadaCF
🚨 Jorge Molina, nuevo jugador del #Granada.

📄 El jugador llega libre.
🖊️ Firma para las próximas dos temporadas.
📷 La presentación, mañana.

ℹ️ bit.ly/MolinaNazari

#MolinaNazarí