Luka Modric tulistui kilpailijan luotsille: ”Jatkuva tarve vähätellä voittojamme”

© Kuva: Getty Images

Luka Modric sai vastaanottaa äskettäin Ballon d’Or -palkinnon päättäen samalla Lionel Messin ja Cristiano Ronaldon kymmenen vuotta jatkuneen valtakauden. Nyt Real Madridin keskikenttäpelaaja on vuodattanut sydäntään kotimaansa Kroatian Sportske Novosti -lehdelle. Modric kritisoi haastattelussa paikallisvastus Atlético Madridin valmentajaa Diego Simeonea.

– Ei ole reilua, että hän vähättelee jatkuvilla populistisilla heitoillaan jostain Real Madridin saamista palveluksista meidän saavutuksiamme, joiden joukkoon lukeutuu kaksi kunniallista Mestarien liigan finaalivoittoa Atléticoa vastaan, Modric nurisi La Vanguardian mukaan.

– Simeone tarttuu jokaiseen tilaisuuteen vihjaillakseen jotain epärealistista Madridin saavutuksista muiden kustannuksella.

Modric kuitenkin korosti kunnioittavansa ”Choloa”, sekä Atléticon pelaajia ja kannattajia suuresti.

MM-kisojen parhaaksi pelaajaksi valittu Modric puolusti valintaansa Ballon d’Or -voittajaksi, mutta ei unohtanut kehua kovimpia kilpailijoitaankaan.

– Puhumme kauden aikaisista suorituksista. Valmentajat, pelaajat, jalkapallolegendat, toimittajat ja fanit kaikki äänestivät samoin. Vai erehtyivätkö he kaikki samaan aikaan, Modric kysyy.

– Jos äänestäisimme vain pelaajien tasosta, kaikki palkintot voitaisiin jakaa Messin ja Ronaldon kesken niin kauan kuin he pelaavat, ja unohtaa kaikki äänestykset.