Liverpoolin manageri Jürgen Klopp ei vieläkään kuulu Atlético Madridin pelityylin ihailijoihin, mutta hän arvostaa suuresti Diego Simeonea valmentajana.

Kloppin ja Simeonen suojatit kohtaavat toisensa tiistaina Mestarien liigan lohkovaiheessa. Keväällä 2020 Klopp kommentoi Atléticon pelitapaa kritisoivaan sävyyn, kun madridilaiset olivat pudottaneet hänen joukkueensa samasta kilpailusta neljännesvälierävaiheessa.

– En ymmärrä, miksi he pelaavat tuollaista jalkapalloa noin laadukkailla pelaajilla. He voisivat pelata kunnon jalkapalloa, mutta he pysyttelevät alhaalla ja hyökkäävät vastaan, kommentoi Klopp tuolloin.

Saksalaismanagerilta kysyttiin viimevuotisista kommenteistaan tiistain kohtaamisen alla. Klopp sanoi, että hän oli edellisen kohtaamisen jälkeen huonolla päällä myös sekavan koronapandemiatilanteen takia. Liverpool ja Atlético pelasivat viime vuonna täyden yleisön edessä vain muutama päivä ennen kuin pandemia pakotti lähes kaikki sarjat tauolle.

– Olin vihainen, ja pettynyt moniin maailman asioihin sillä hetkellä. Meidän oli keskityttävä jalkapalloon todella oudoissa olosuhteissa, kommentoi Klopp AFP:n mukaan.

– Diego Simeone tekee kaiken oikein. Hän on hallitseva Espanjan mestari. Hän on ollut Atléticossa ties kuinka kauan, mutta hän on menestynyt erittäin hyvin siellä.

Klopp sanoi, että hän kunnioittaa Atléticoa, mutta suosii itse erilaista jalkapalloa.

– Pidänkö siitä? En liiemmin, mutta se on normaalia, koska pidän enemmän toisenlaisesta jalkapallosta. Eri valmentajat pitävät eri pelityyleistä, joten kenenkään ei ole pakko pitää sitä. Sen on vain tuotava menestystä, ja sitä Atléticolle on tullut.