Barcelona ja Paris Saint-Germain kohtaavat toisensa Mestarien liigan pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Suurseurojen kohtaamista pidetään etukäteen mielenkiintoisimpana kaikista arvotuista ottelupareista.

Pelin sisällä on useita erilaisia asetelmia. Barcelona ja PSG ovat kohdanneet Mestarien liigassa aiemminkin ikimuistoisissa otteluissa. Yksi tarinoista pelin sisällä on myös se, että Lionel Messi on halukas lähtemään Barcelonasta, ja yksi spekuloiduista vaihtoehdoista on ollut PSG.

LUE MYÖS:
Lionel Messin isän väitettiin lentäneen neuvottelemaan PSG-siirrosta – kiisti jyrkästi: ”Olen ollut syyskuusta asti Argentiinassa”

Pariisilaisten laitapuolustaja Marquinhos kommentoi Messin tilannetta BeIN Sportsille.

− Saa nähdä, kuinka käy, mutta ainakin nyt me olemme kilpakumppaneita maa- ja seurajoukkueessa, Marquinhos muistutti.

− Messi on loistava pelaaja. Me kaikki tiedämme, mihin hän pystyy, brassipakki jatkoi.

Toinen tarina pelin sisällä liittyy PSG:n tähtipelaajaan, joka on myös katalonialaisille erittäin tuttu. ”Neymar Barcelonaan” on yksi siirtomarkkinoiden kestohuhuista.

− Neymar aiheutti meille viimeksi paljon vahinkoa, mutta nytpä hän onkin meidän puolellamme, Marquinhos sanoi.

PSG ylsi viime kaudella Mestarien liigan loppuotteluun. Barcelonan kausi on ollut La Ligassa heikko, sillä seura on sarjassa vasta sijalla kahdeksan. Mestarien liigassa Blaugrana menestyi lohkovaiheessa hyvin. Se jäi lohkokakkoseksi, sillä vaikka Barcelona hävisi vain yhden pelin, riitti keskinäisten otteluiden vertailu Juventukselle lohkovoittoon.

− Ottelupari on mahtava. Meidän täytyy olla valmiita kovaan taisteluun, Barcelona on paha vastus ja iso haaste, oman lohkonsa voittaneen PSG:n Marquinhos totesi.