Real Madrid vältti pahan tappion Mestarien liigassa, kun se onnistui nousemaan kahden maalin takaa-ajoasemasta tasoihin Club Bruggea vastaan. Peli oli tauolla belgialaisvieraille jo 2−0 Emmanuel Bonaventuren erikoisilla maaleilla.

Madridilaisten päävalmentaja Zinédine Zidane päätyi ensimmäisen puoliajan päätyttyä koviin ratkaisuihin. Hän vaihtoi maalivahtia toiselle puoliajalle, kun Thibaut Courtois teki tilaa Alphonse Areolalle. Zidane myös otti kentälle tervehtyneen Marcelon.

Vaihdot tuottivat jossain määrin tulosta, sillä Real Madrid onnistui nousemaan tasapeliin. Sergio Ramos kavensi tunnin pelin kohdalla ja Casemiro iski pelin tasoihin, kun peliä oli takana 85 minuuttia. Club Bruggen kapteeni Ruud Vormer sai toisen keltaisen kortin seurauksena ulosajon juuri ennen Casemiron maalia.

Real Madrid haki loppuun saakka voittomaalia, mutta Santiago Bernabéun kotiyleisö joutui pettymään. Myös vierasjoukkue sai jokusen tekopaikan, mutta peli päättyi 2−2.

Real Madrid hävisi ensimmäisen ottelun PSG:lle 3−0, joten La Ligan jättiseura hakee ensimmäistä voittoaan tämän kauden Mestarien liigassa seuraavan kerran Galatasarayta vastaan 22. lokakuuta.