Onnetar ei varsinaisesti hemmotellut espanjalaisseuroja torstaisessa Mestarien liigan alkulohkovaiheen arvonnassa. Toki Real Madrid, Barcelona ja Atlético Madrid kuuluvat totutusti kilpailun suosikkeihin, mutta täyden päivätyön ne saavat joka tapauksessa lohkossaan tehdä. Kenties suosiollisin arpa oli kuitenkin Valencialla, jolle arvottiin etukäteen melko tasaiselta näyttävä lohko.

Mestarien liiga saa tällä kaudella espanjalaisittain todella räväkän alun, sillä käytännössä jokainen seuroista aloittaa kilpailun lohkonsa päävastustajaa vastaan. Tiistaina 17.9. Barcelona vierailee Borussia Dortmundin vieraana Saksassa, ja Valencia kohtaa niin ikään vieraissa Chelsean.

Seuraavana päivänä Real Madrid starttaa kisaan vieraspelillä PSG:tä vastaan ja Atlético Madrid isännöi Juventusta. Atlético pääsee siis saman tien hakemaan viime keväältä revanssia Juventuksesta. Harmillista jalkapallon ystävien kannalta on, että molemmat pelit alkavat samalla kellonlyömällä, Suomen aikaa kello 22.

Suomalaisittain mielenkiintoista on, että Atlético Madridin lohkoon arvottiin myös Lukas Hradeckyn ja Joel Pohjanpalon Bayer Leverkusen. Leverkusen vierailee Madridissa Wanda Metropolitanolla 22. lokakuuta ja isännöi puolestaan Atléticoa BayArenalla 6. marraskuuta.

Alla näkyvissä twiiteissä on nähtävissä espanjalaisseurojen ohjelmat, järjestyksessä Real Madrid, Barcelona, Atlético Madrid ja Valencia.

Madridismo Puro 1902 🤍

@madridpuro1902
Calendario del Real Madrid en la Champions League:
-PSG vs Real Madrid - 18/09/19
-Real Madrid vs Brujas - 1/10/19
-Galatasaray vs Real Madrid - 22/10/19
-Real Madrid vs Galatasaray - 6/11/19
-Real Madrid vs PSG - 26/11/19
-Brujas vs Real Madrid - 11/12/19
#HalaMadrid

FC Barcelona

@FCBarcelona_es
🏆 @ChampionsLeague 19/20
🙌 El calendario de la fase de grupos
📲 Más información: barca.link/2rvy50vOC3L

Atlético de Madrid

@Atleti
[🗓⌚] HORARIOS

¿Aún no conoces nuestros horarios en la fase de grupos de la @LigadeCampeones?

¡Aquí los tienes!
⏬⏬⏬

⚽🌟 #UCLDraw
🔴⚪ #AúpaAtleti