Mestarien liigan pudotuspelijoukkueet ovat nyt selvillä. Neljännesvälieriin lohkovaiheesta jatkaa neljä joukkuetta Englannista, kolme Espanjasta ja Saksasta, kaksi Italiasta ja Ranskasta sekä yksi Portugalista ja Hollannista.

Pudotuspeliarvonta suoritetaan ensi maanantaina kello 13 alkaen.

Neljännesvälierissä eivät voi kohdata saman maan joukkueet eivätkä joukkueet, jotka pelasivat samassa alkulohkossa. Täten esimerkiksi Atlético Madridilla on vain viisi mahdollista vastustajaa.

Atléticolta lipesi lohkovoitto käsistä, kun se jäi tiistaina maalittomaan tasapeliin Club Bruggea vastaan. Nyt Atléticoa uhkaa potentiaalisesti todella kova arpa. Atléticon mahdollisia vastustajia ovat Bayern München, Juventus, PSG, Manchester City ja Porto.

Jalkapallotilastoihin ja historiaknoppeihin erikoistunut MisterChip on laskeskellut maanantaisen arvonnan todennäköisyyksiä, ja kaikkein todennäköisin pudotuspelipari arvonnassa on Manchester City-Atlético Madrid. Tuon parin todennäköisyys on lähes 29%. Atléticon toiseksi todennäköisin vastustaja PSG saa todennäköisyyden 18,8 %.

Sekä Barcelonan että Real Madridin todennäköisin vastustaja on Schalke, mutta erot todennäköisyysprosenteissa ovat hyvin pieniä.

Jos MisterChipin twiitti ei näy, sen voi katsoa myös tästä linkistä.

MisterChip (Alexis)

@2010MisterChip
CITY-ATLETI (29%) ES EL ENFRENTAMIENTO MÁS PROBABLE DE LOS OCTAVOS DE FINAL DE LA CHAMPIONS LEAGUE 2018-19: aquí tienes todas las probabilidades de todos los enfrentamientos posibles para el sorteo que se celebrará el próximo lunes.