Barcelona asettanut aikataulun Lionel Messin sopimukselle – ”Kello tikittää”

© Kuva: Getty Images

Barcelona toivoo, että Lionel Messin jatkosopimus päästään julkistamaan virallisesti lähiaikoina. Asiasta uutisoi Sport-lehti.

Katalonialaisseura on tiettävästi päässyt yhteisymmärrykseen sopimuksen yksityiskohdista pelaajan agentin Jorge Messin kanssa. Sportin mukaan lakimiehet eivät ole kuitenkaan vielä kirjoittaneet sopimusta valmiiksi.

Seuralähteet kertovat, että Barcelona haluaa kiirehtiä sopimuksen kanssa, jotta se pääsee trimmaamaan joukkuetta muilta osin. Useampi pelaaja on lähtökuopissa, ja edessä on myös palkanalennusneuvotteluja.

Messi on jo suostunut palkanalennukseen. Sopimuksen julkistamispäivää ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta seurassa uskotaan, että asiat ovat etenemässä oikeaan suuntaan.

Alun perin Barcelona toivoi, että argentiinalainen kirjoittaisi nimensä paperiin tämän viikon aikana. Pienien yksityiskohtien takia julkistaminen voi kuitenkin viivästyä elokuun ensimmäiselle viikolle.

– Haluamme allekirjoitukset sopimukseen. Kello tikittää, mutta emme voi hätäillä. Joitakin aikatauluja on kunnioitettava, lähde kertoo.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.