Gaizka Mendieta: Lionel Messi jää Barcelonaan yhdellä ehdolla – ”Sitä hän haluaa”

Espanjalaislegenda Gaizka Mendieta uskoo, että Lionel Messin tulevaisuus Barcelonassa ratkeaa tulevien viikkojen aikana.

33-vuotiaan argentiinalaistähden sopimus Camp Noulla päättyy 30. kesäkuuta, eikä hän ole vielä tehnyt virallista päätöstä ensi kauden seurastaan.

PSG ja Manchester City olisivat kiinnostuneita hankkimaan Messin ilmaisella siirrolla, mutta Mendietan mukaan hyökkääjän jatko Barcelonassa olisi taattu yhdellä yksinkertaisella tavalla.

– Olen ollut pelaaja itsekin ja voin kertoa, mitä me haluamme. Haluamme olla kilpailukykyisiä ja voittaa pokaaleja. Uskon, että juuri sitä hänkin haluaa, Mendieta kertoi Goalille.

– Totta kai, sopimusasiat ja perheen olosuhteet ovat tärkeitä asioita. Mutta miettiessämme häntä pelaajana, uskon hänen haluavan vain voittaa pokaaleja.

– Jos hän näkee Barcelonan olevan kykeneväinen voittamaan ja kilpailemaan pokaaleista, niin silloin hän jää varmasti Barcelonaan. Jos tämä ei näytä todennäköiseltä, aikoo hän suunnata muualle.

Ronald Koeman on pitänyt Barcelonan toistaiseksi hyvin mukana La Ligan mestaruustaistossa ja lauantaina joukkue kohtaa Athletic Bilbaon Copa del Reyn finaalissa.

Kilpailukyvyn lisäksi useat nuoret huippulupaukset, kuten Pedri ja Ansu Fati, ovat raikastaneet Barcelonan miehistöä – mikä on tiettävästi tärkeä asia myös Messin mielestä.

– Barcelona on parantanut jo jonkin aikaa. El Clásico oli hyvä ottelu, vaikka se olisikin voinut päättyä paremmin. Puolustussuuntaan joukkue olisi voinut pelata paremmin, Mendiate jatkoi.

– Valladolidia vastaan Barcelona ei pelannut hyvin, mutta voittivat ja veivät kaikki kolme pistettä – joskus niinkin on vain tehtävä.

– Joukkue suoriutuu johdonmukaisemmin ja joukkueen itseluottamus on lisääntynyt Koemanin kanssa, sillä hän on myös peluuttanut tiettyjä nuorukaisia.

– Uskon Barcelonan olevan mestaruustaiston suhteen myös hyvässä asemassa ja kykeneväinen voittamaan mestaruuden.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004