Pysäyttämätön! Lionel Messi mättänyt alkuvuoden aikana hirmutehot La Ligassa

© Kuva: Getty Images

Barcelona jatkoi loistavaa pelivirettään lauantaina, kun katalonialaiasryhmä kaatoi Osasunan vieraskentällä maalein 2-0.

Voitto oli Barcelonalle jo kymmenes edellisestä 11 La Ligan ottelusta. Samalla se kasvatti tappiottomien liigapelien putkensa jo 15 ottelun mittaiseksi. Etenkin vieraspeleissä on kulkenut, sillä Osasuna-voitto oli Ronald Koemanin miehistölle jo kahdeksas peräkkäinen.

Mikäli alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Barcelonan loistava vire on monen asian summa, mutta tilastojen valossa esiin nousee jälleen tuttu mies, Lionel Messi.

LUE MYÖS: Tässäkö syy Barcelonan parantuneisiin peliesityksiin? Koeman paljasti silmiinpistävän asian

33-vuotias Messi on ollut täysin pysäyttämätön tämän kalenterivuoden aikana. Osasunaa vastaan joukkueensa molemmat maalit syöttänyt argentiinalaistähti on pelannut tämän vuoden puolella 11 La Ligan ottelua, joissa hän on tehnyt 12 maalia ja antanut viisi maalisyöttöä.

Pelkästään alkuvuonna tehdyillä tehoilla Messi olisi La Ligan maalipörssissä sijalla kuusi ja tehotilaston (maalit+maalisyötöt) neljäs.

Messin hirmuvire on johdattanut Barcelonan lentoon ja joukkue on noussut mukaan mestaruuskamppailuun. Barcelona on nyt sarjan kakkossijalla kaksi pistettä sarjakärki Atlético Madridia perässä. Atlético on tosin pelannut kaksi ottelua vähemmän.

Mikäli alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

 

 


PÄIVÄN VIHJE: PSG – BAYERN MÜNCHEN

Pariisin kevätilta tarjoaa aivan uskomattoman herkulliset lähtökohdat PSG – Bayern München -matsille