Jääkö Leo Messi Barcelonaan? – Puheenjohtajaehdokas kertoi mielipiteensä

© Kuva: Getty Images

Barcelonassa järjestetään puheenjohtajavaalit sunnuntaina.

Vaalien selvä voittajasuosikki on Joan Laporta, joka toimi Barcelonan puheenjohtajana jo vuosina 2003-10.

Laporta käväisi Mundo Deportivon haastattelussa ja puhui Leo Messin tulevaisuudesta. Messin sopimus Barcelonan kanssa päättyy kesäkuussa.

Laporta sanoi aiemmin tällä viikolla Messin lähtevän seurasta, jos Laportaa ei valita puheenjohtajaksi. Muun muassa toinen puheenjohtajaehdokas Víctor Font kummasteli Laportan väitettä. Lue Fontin kommentit täältä.

– Messin jääminen olisi Barcelonalle hyvin tärkeä uutinen. Ykkösprioriteettini on saada Messi jäämään. Messi tiedostaa, millainen seuran taloustilanne on. Uskon Messin voivan auttaa Barcelonaa kääntämään taloustilanteensa positiiviseksi ja palauttamaan ilon Barcelonan kannattajien keskuuteen, Laporta sanoi.

– Uskon Messin haluavan jäädä Barcelonaan. Hän rakastaa Barcelonaa ja minulla on hyvät välit hänen kanssaan. Olen ylpeä siitä, että olemme hyvissä väleissä. Messi tietää, että minä pidän kiinni lupauksistani ja toteutan ne. Kunnioituksen lisäksi Messi haluaa voittaa mestaruuksia ja meidän on puhuttava siitä. Toivottavasti hän jää Barcelonaan.


PÄIVÄN VIHJE: PSG – BAYERN MÜNCHEN

Pariisin kevätilta tarjoaa aivan uskomattoman herkulliset lähtökohdat PSG – Bayern München -matsille