Goal: Tässä on Lionel Messin mielipide siirtohuhuista, sopimusvuodosta ja Barcelonan puheenjohtajavaalista

© Kuva: Getty Images

Lionel Messi ei ole ollut yhteydessä siirrosta muihin seuroihin, Goal uutisoi. Argentiinalaistähteä ympäröivät jatkuvat huhut Paris Saint-Germainista ja Manchester Citystä, mutta Goalin mukaan Messi ei ole keskustellut PSG:n ja Cityn kanssa asiasta.

Goalin mukaan Messi aikoo tehdä ratkaisunsa kauden päätyttyä. Messin sopimus Barcelonan kanssa päättyy kesällä, joten katalonialaisseuran kapteeni on vapaa neuvottelemaan siirrosta muualle.

Goal kirjoittaa kuitenkin, että Messi on päättänyt jättää neuvottelut kesälle ja keskittyy kauden ollessa käynnissä ainoastaan Barcelonaan. Lehden mukaan Messi on turhautunut häntä ympäröiviin huhupuheisiin.

Messi ei myöskään ole ottanut yhteyttä Barcelonan puheenjohtajaehdokkaisiin. Barcelona valitsee pian uuden seurapresidentin, mutta valinnalla ei Goalin mukaan ole vaikutusta Messin tulevaan ratkaisuun.

Goalin mukaan Messi ei ole päättänyt siitäkään, ryhtyykö hän oikeustoimiin sopimuksensa vuodosta. Espanjalaislehti El Mundo teki hiljattain jättipaljastuksen, kun se julkaisi tiedot Messin rahakkaasta, vuonna 2017 Barcelonan kanssa solmitusta sopimuksesta. RAC1 uutisoi aiemmin, että Messi syyttää El Mundoa ja harkitsee myös sopimuksestaan tienneiden haastamista oikeuteen.

Kaiken kaikkiaan Messi on turhautunut Goalin mukaan siihen, että hänestä käydään kiivasta keskustelua ja häntä pyöritetään joka suuntaan, vaikka Messi aikoo tehdä päätöksensä itse.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.