RMC: Neymar haluaa Leo Messin PSG:hen – näin siirto helpottuisi

© Kuva: Getty Images

Leo Messin tulevaisuus on puhuttanut jo pitkään. 33-vuotiaan Messin nykyinen sopimus Barcelonan kanssa päättyy tämän kauden jälkeen.

Messi haluaa tiettävästi jättää Barcelonan taakseen ja jatkaa uraansa muualla.

Barcelonassa järjestetään puheenjohtajavaalit tammikuussa ja vaalien voittaja joutuu yrittämään Messin suostuttelemista jatkosopimukseen, mutta katalonialaislähteiden mukaan se on helpommin sanottu kuin tehty.

Neymar totesi keskiviikkona haluavansa pelata ensi kaudella Messin kanssa samassa joukkueessa. Ranskan luotettavimpiin jalkapallotoimittajiin kuuluvan RMC:n Mohamed Bouhafsin mukaan Neymar haluaa Messin PSG:hen.

Toimittajan mukaan Neymar yritti suostutella Messiä siirtymään PSG:hen jo kuluvaksi kaudeksi. Messi harkitsi siirtoa tosissaan, mutta PSG ei kyennyt hankkimaan argentiinalaista, koska aika loppui kesken, eikä PSG ollut valmistautunut mahdollisuuteen hankkia Messi riveihinsä.

RMC:n haastatteleman PSG:n sisäpiirilähteen mukaan Messin siirtyminen pariisilaisseuraan ei ole lainkaan mahdoton ajatus. Sisäpiirilähde muistuttaa PSG:n kyenneen aiemminkin siirtomarkkinoilla käytännössä mahdottomaan, eli Neymarin ja Kylian Mbappén hankintoihin.

Neymar ja Messi ovat hyviä ystävyksiä ja PSG aikoo tiettävästi yrittää Messin saamista seuraan – etenkin, kun Messi saapuisi Pariisiin ilman siirtosummaa.

RMC:n mukaan PSG:n ja Neymarin väliset jatkosopimusneuvottelut sujuvat hyvässä hengessä, mutta PSG:n ja Mbappén jatkosopimusneuvottelut eivät sen sijaan etene. Jos Mbappé lähtee PSG:stä ensi kesänä, olisi siirtosumma todennäköisesti ainakin 200 miljoonaa euroa ja se helpottaisi huomattavasti Messin saapumista PSG:hen.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.