Barcelonan puheenjohtajaehdokas otti kantaa Leo Messin tulevaisuuteen: ”Siitä tulee vaikeaa”

© Kuva: Getty Images

FC Barcelonassa järjestetään puheenjohtajavaalit 24. tammikuuta.

Edellinen puheenjohtaja Josep Maria Bartomeu erosi tehtävistään lokakuun lopussa. Bartomeu ehti toimia puheenjohtajana yli kuuden vuoden ajan.

Agustí Benedito on tiedottanut asettuvansa ehdolle puheenjohtajavaaleissa. Benedito on ollut aiemminkin ehdolla, mutta 56-vuotiasta katalaania ei ole vielä valittu puheenjohtajaksi.

Benedito otti Marcan haastattelussa kantaa Leo Messin tulevaisuuteen. 33-vuotiaan Messin sopimus Barcelonan kanssa päättyy ensi kesänä ja Messin odotetaan poistuvan seurasta tämän kauden jälkeen.

– Messin vakuuttamisesta tulee vaikeaa. Hän on päättänyt poistua Barcelonasta ja on kertonut siitä julkisesti. Oli kivuliasta kuunnella Messin sanoja, kun hän sanoi haluavansa poistua Barcelonasta. Ottaen huomioon, miten kaikki tapahtui, uskon sen olleen hyvin harkittu päätös, Benedito totesi.

– Olen pessimistinen Messin jatkon suhteen. Uudella seurajohdolla on edessään vaikea haaste yrittäessään saada Messiä jäämään, jos uusi seurajohto pääsee ylipäätään ajoissa sen pariin. Tapahtui mitä tahansa, on Messi aina culé ja Barcelona menee eteenpäin.


PÄIVÄN VIHJE: FULHAM – MANCHESTER UNITED

Jääkö ManU telineisiin Lontoon kaatosateessa?