Lionel Messi tulistui taas Barcelonalle – seuran entiset pelaajat asettuivat argentiinalaistähden ja Luis Suárezin tueksi: ”Käsittämätöntä”

© Kuva: Getty Images

Barcelonan kapteeni Lionel Messi antoi seurajohdon jälleen kuulla kunniansa, kun hänen hyvä ystävänsä ja tutkaparinsa Luis Suárez siirtyi Atlético Madridiin.

Katalonialaisseuran kaikkien aikojen kolmanneksi paras maalintekijä sai tietää puhelimitse, ettei uusi päävalmentaja Ronald Koeman tarvitse häntä. Suárez, 33, neuvotteli myös siirrosta Juventukseen, mutta päätyi lopulta Atlétiin, joka sorvasi hänelle kahden vuoden sopimuksen.

Messi, 33, tulistui siitä, miten tylysti Barcelona kohteli yhtä kaikkien aikojen hyökkääjistään ja sanoi Instagram-julkaisussaan, että Suárez olisi ansainnut arvoisensa hyvästit. Itsekin lähtökuopissa ollut Messi toivotti Suárezille ja tämän perheelle onnea tulevaan ja ilmaisi pettymyksensä Barcelonan seurajohtoon.

– Totta puhuen mikään ei enää yllätä minua, sanoi Messi jättämättä juuri mitään arvailun varaan.

Messin tulistuminen on saanut tukea monilta Barcelonan entisiltä pelaajilta.

– Käsittämätöntä, miten he [Barcelonan seurajohto] hoitavat asioita, kommentoi Neymar julkaisuun.

– Valitettavasti tällainen oli arkipäivää jo kauan sitten. Se vain vahvistetaan uudestaan vuosittain! Kyse ei ole voittamisesta tai häviämisestä. Kyse on kunnioituksesta, eikä heillä ole sitä! lisäsi Dani Alves.

Lisäksi useat Barcelonan entiset pelaajat, kuten Xavi, Rafael Márquez ja Pedro Rodríguez, ovat tykänneet Messin julkaisusta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.