Sanat julki – näin Lionel Messi yritti anella erotuomaria kumoamaan Ousmane Dembélén punaisen kortin

© Kuva: Getty Images

Barcelona ajautui ongelmiin viikonlopun Sevilla-ottelun loppuhetkillä.

Barca johti peliä jo 4-0, kun vajaa viisi minuuttia ennen täyttä aikaa Ronald Araújo kaatoi alimpana pelaajana Sevilla-hyökkääjä Javier Hernándezin. Erotuomari Antonio Matéu Lahoz näytti Araújolle suoraa punaista korttia, mutta siitä soppa vasta alkoi.

Mateu Lahozin ympärille syntyi torikokous, kun Barcelona-pelaajat tulivat valittamaan päätöksestä. Ousmane Dembélé tuli erotuomarin itsensä mukaan kertomaan tälle, kuinka ”huono tuomari” hän on. Dembélé höysti viestiään kyseenalaisilla eleillä.

Nyt tapauksesta on saatu lisätietoja. Espanjalaislehdet ovat selvittäneet perinteisesti huuliltalukijan avustuksella, mitä tilanteessa sanottiin. Lionel Messin sanat on saatu julki. Kapteenin ominaisuudessa Messi yritti selittää tapausta parhain päin Mateu Lahozille.

– Hän ei osaa puhua [espanjaa]! Hän ei osaa puhua [espanjaa]! Messi yritti anella Mateu Lahozin suuntaan.

Kielimuuri on ilmeisesti asia, johon Barca yrittää tapauksessa laajemminkin vedota. Joukkueen päävalmentaja Ernesto Valverde nimittäin sanoi pelin jälkeen lehdistötilaisuudessa, että ”Dembélé espanjaa on vaikeaa ymmärtää”.

AS-lehden tietojen mukaan Barcelona aikoo valittaa sekä Araújon että Dembélén ulosajoista. Virallisesti Barcelona ei ole vielä tiedottanut moisista aikeista.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)