Lionel Messi ei aseta kentille paluulleen päivämäärää: ”Pelaan vasta, kun tunnen oloni varmaksi”

© Kuva: Getty Images

Lionel Messi on nähty tositoimissa kilpailullisessa ottelussa viimeksi heinäkuun alussa, kun hän kohtasi Argentiinan paidassa Chilen Copa Américan pronssiottelussa. Barcelonan paidassa pelattu edellinen virallinen ottelu oli toukokuussa pelattu Copa del Reyn loppuottelu. Uuden kauden alku on viivästynyt harjoituskauden ensimmäisissä treeneissä sattuneen pohjevamman takia.

Messin paluu lähestyy, mutta hän ei silti halua riskeerata mitään.

– Voin jo paremmin. Totta puhuen se oli todella kurjaa, koska se sattui ensimmäisissä harjoituksissa. Se oli hyvin simppeli vamma. Huilasin kaksi viikkoa ja kun luulin voivani jo hyvin, vamma paheni harjoituksissa Betis-ottelun alla, Messi kertoo loukkaantumisestaan Sportin haastattelussa.

– Sen takia minun täytyy huilata hieman pidempään. Minulle kerrottiin, että pohjevamma voi olla hankala. Näytti jo siltä, että pohje oli kunnossa, mutta se olikin petollista.

– En ollut koskaan kokenut tällaista, ja nyt tiedän, miltä se tuntuu. Pysyn kuitenkin tyynenä. Pelaan vasta sitten, kun tunnen aidosti olevani siitä varma. En halua, että vamma uusiutuu, koska silloin se voisi tarkoittaa paljon pidempään huilia.

Pelihalut alkavat olla jo massiiviset.

– Palan halusta pelata. Olen ollut jo pitkään sivussa. Tämä tapahtui heti harjoituskauden alussa, ja minulla on kovat halut pelata taas, Messi kertoo.

– Harjoittelen edelleen yksin. Mitään määriteltyä päivämäärää paluulleni ei ole. Kokeilen aina välillä, ja palaan, kun vamma on parantunut sataprosenttisesti. Valenciaa vastaan (lauantaina) en varmuudella pelaa. Katsotaan, pystynkö pelaamaan (ensi viikolla) Borussia Dortmundia tai Granadaa vastaan.

Koska Messi on ollut joukkueen ulkopuolella, ei hän ole vielä saanut tilaisuutta tutustua kunnolla uuteen vahvistukseen Antoine Griezmanniin.

– Olen tutustunut häneen vasta hyvin vähän. Loukkaantumisestani lähtien olen treenannut joukkueen ulkopuolella, enkä juurikaan muiden kanssa. Barcelona lähti kiertueelle, ja heidän palattuaan takaisin olen ollut vain vähän joukkueen kanssa, Messi kertoo.


ENNAKKOSUOSIKKI ITALIALLA MIELETÖN KERROIN 20.00!

1. Siirry Betssonille ja avaa pelitili
2. Pelaa 1€ Italian voitolle Itävallasta korotetulla kertoimella 20.00
3. Jos Portugali voittaa saat 20€ (voitot puhtaana käteen, ei kierrätystä)