Lionel Messi lyömässä Cristiano Ronaldon kalenterivuonna 2018 – Ronaldo tarvitsee pienen ihmeen

© Kuva: Getty Images

Vuosi 2018 lähestyy loppuaan ja kalenterivuoden parhaimmat maalintekijät ovat jälleen tuttuja nimiä Euroopan huippusarjoissa. Lionel Messi ylsi 51 osumaan vuonna 2018, mutta ikuinen kilpakumppani Cristiano Ronaldo voi vielä tulla ohi, tosin se vaatisi melkoisen ihmeen.

Ronaldo on tänä vuonna tehnyt 47 maalia. Lauantaina Ronaldon edustama Juventus kohtaa Sampdorian, joten Ronaldo tarvitsee viisi maali lyödäkseen Messin. Tasoihin Ronaldo nousisi neljällä osumalla ja maaginen 50 maalin rajapyykki rikkoutuisi hattutempulla Sampdorian verkkoon.

Messi on ollut tänä vuonna jälleen omaa luokkaansa Barcelonan paidassa. Vuonna 2018 Messo on pelannut seurajoukkueessa 47 ottelua, joissa hän on iskenyt käsittämättömät 49 maalia ja antanut vielä 23 maaliin johtanutta syöttöä. Argentiinan paidassa Messi on tehnyt vuonna 2018 neljä maalia ja antanut kolme maalisyöttöä viidessä pelaamassaan ottelussa.

Ronaldolla on kasassa tältä vuodelta seurajoukkueessa 45 ottelua, joissa on syntynyt 41 maalia ja 12 maaliin johtanutta syöttöä. Maajoukkueessa Ronaldo on tehnyt Portugalille kuusi maalia seitsemässä ottelussa ja antanut päälle vielä yhden maalisyötön.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää