Real Madridin pelaajalta tyrmäävä vastaus Zinédine Zidanen potkupuheisiin: ”Kuolemaan saakka!”

© Kuva: Getty Images

Ferland Mendyn mukaan hän ja koko Real Madridin joukkue seisoo Zinédine Zidanen rinnalla ”kuolemaan saakka”. Ranskalaispuolustajan mukaan ryhmä ei välitä median ja fanien raskaasta kritiikistä edustaessaan yhtä maailman ”vaativinta” seuraa.

Real Madrid on kamppailut tällä kaudella epäjohdonmukaisuuden kanssa. Ailahtelevat tulokset ovat johtaneet kirveleviin takaiskuihin kansallisissa cup-kilpailuissa, eivätkä suoritukset Mestarien liigassa ja La Ligassa ole myöskään olleet aina parhaalla tasolla.

Kentän ulkopuolella on spekuloitu vahvasti mahdollisesta valmentajan vaihdosta, mutta Mendyn mukaan kaikki Santiago Bernabéulla vetävät yhä samaa köyttä – sanoo lehdistö tai fanikunta mitä tahansa.

– En lue näitä juttuja kovinkaan paljoa. Seison Zidanen rinnalla kuolemaan saakka ja olemme kaikki aidosti hänen tukenaan, vakuutti Mendy Marcalle.

– Hän itse vaikuttaa rentoutuneelta. Mutta emme juuri koskaan noteeraa, mitä ihmiset puhuvat. Toki, olen myös yllättynyt siitä, miten paljon meiltä vaaditaan joukkueena.

– Tiesin, että Madridissa sinun odotetaan aina voittavan, mutta tämä kritiikki… Vaikken aina ymmärrä mitä ihmiset sanovat, tappiota seuraa joka kerta kasoittain kritiikkiä.

– Jos häviämme, he ylireagoivat. Ollakseni rehellinen, tämä on järkyttänyt minut.

Real Madrid, joka on La Ligassa toisella sijalla, palaa pelikentille keskiviikkona. Los Blancos kohtaa Mestarien liigan neljännesvälierissä Serie A:n huippuseura Atalantan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.