Real Madridin seuraava hankinta paketoitaneen keskiviikkona – maajoukkueluotsi vahvisti siirron

© Kuva: Getty Images

Real Madrid on hankkinut jo riveihinsä Éder MilitãonLuka Jovicin ja Eden Hazardin, mutta seuraava siirto tultaneen näkemään jo aivan lähipäivinä. Pienestä ostoksesta ei puhuta nytkään, vaan siirtosummaksi muotoutunee 48 miljoonaa euroa ja bonukset päälle. Kyse on Ranskan maajoukkuepelaaja Ferland Mendystä.

AS:n mukaan Mendy matkustaa keskiviikkona Madridiin toiseen seuran tekemään lääkärintarkastukseen. Sitä ennen hän pelaa vielä tiistai-iltana EM-karsintaottelussa Andorraa vastaan. Mendyn siirron vahvisti käytännössä ottelun alla järjestetyssä lehdistötilaisuudessa Ranskan maailmanmestarivalmentaja Didier Deschamps.

– Kaksi vuotta sitten Mendy pelasi Ligue 1:tä Le Havressa ja pian hän pelaa Real Madridissa. Hän voi pelata molemmilla laidoilla ja molemmilla jaloilla, ja hänen edistymisensä on ollut häikäisevää, Deschamps sanoi AS:n mukaan.

Laitapuolustaja kävi Realin lääkärintarkastuksessa jo 4. kesäkuuta, muttei läpäissyt tarkastusta. Lääkärit havaitsivat Mendyn lonkassa jonkin poikkeaman, mutta AS:n mukaan pelaajan lähipiiri vakuuttaa kyseessä olleen virheen.

– Hän on täynnä itseluottamusta ja lähtee Real Madridiin. Hän oli jonkin aikaa poissa, mutta palasi hyvin kehiin loppukauden aikana. Hänellä on paljon fyysisiä ja teknisiä kykyjä, Deschamps jatkoi.

Lauantaina 24 vuotta täyttänyt vasen laitapuolustaja Mendy on pelannut viimeiset kaksi kautta Lyonissa.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää