Kylian Mbappé olisi halunnut siirtyä viime kesänä pois PSG:stä. Nuorukainen myönsi asian tuoreessa RMC:n haastattelussa.

– Kun päätin, etten tekisi jatkosopimusta, pyysin että seura myisi minut, jotta se saisi rahaa sopivan korvaajan hankkimiseen, Mbappé sanoi RMC:lle.

– Olen aina ollut onnellinen tässä seurassa ja olen sitä edelleen. Ilmoitin halustani lähteä tarpeeksi aikaisin, jotta seuralla olisi ollut aikaa reagoida. Halusin, että myös seura hyötyisi lähdöstäni. Kunnioitin heidän päätöstään ja sanoin: ”Jos ette halua minun lähtevän, sitten jään.”

– Ihmiset ovat sanoneet, että olen hylännyt kuusi tai seitsemän PSG:n tekemää jatkosopimustarjousta ja etten ole enää puhunut [urheilutoimenjohtaja] Leonardolle. Se ei pidä lainkaan paikkaansa. He sen sijaan sanoivat minulle: ”Kylian, tästä hetkestä lähtien puhut suoraan puheenjohtajan kanssa.” En tiedä, miksi he halusivat tehdä tuollaisen järjestelyn.

Real Madridilta PSG olisi saanut tuhdin korvauksen Mbappésta. Real kun löi siirtoikkunan umpeutumisen kynnyksellä tiskiin 180 miljoonaa euroa. Raha ei PSG:lle kelvannut, ja nyt ranskalaisseura on jäämässä tyhjin käsin.

Mbappé on todennäköisesti edelleen matkalla Real Madridiin. On luultavaa, että siirto toteutuu kuluvan kauden jälkeen, jolloin Los Blancosin ei tarvitse maksaa hyökkääjästä siirtokorvausta.