AS:n mukaan Borja Mayoral on onnistunut vakuuttamaan parhaillaan käynnissä olevalla harjoituskaudella Real Madridin päävalmentajan Zinédine Zidanen.

Lehti kertoo Mayoralin ohittaneen nokkimisjärjestyksessä 60 miljoonaa euroa maksaneen Luka Jovicin. Real Madrid etsii 22-vuotiaalle Jovicille lainaseuraa.

Real Madridin seurajohto tiedostaa sen, että Mayoral on mennyt Jovicista hierarkiassa ohi. Sen vuoksi Jovicille etsitään uutta seuraa.

Real Madrid on kuitenkin vakuuttunut, että Jovicin debyyttikauden ongelmat ovat korjattavissa muun muassa lainapestin avulla. Real Madrid haluaa löytää Jovicille sellaisen seuran, jossa hän pääsee pelaamaan suuria minuutteja viikonlopusta toiseen tärkeässä roolissa.

Mayoral pelasi kaksi edellistä kautta lainalla Levantessa. Viime kaudella syntyi kahdeksan sarjamaalia. 23-vuotias Mayoral on Real Madridin oma kasvatti. Mayoral on saanut tarjouksia useista eri seuroista ja kärki on lähdön kannalla, mutta vielä ei tiedetä, vaikuttaako päätökseen Zidanen tuore mielipide.