Mihin ratkaisuun Real Madrid päätyy nuorten maajoukkueissa maaleja mättäneen hyökkääjänsä kanssa? – Cadena SER: Levante on toiveikas lainan jatkumisesta

© Kuva: Getty Images

Real Madridin 23-vuotias hyökkääjä Borja Mayoral on ollut tällä kaudella lainalla Levantessa. Mayoral on iskenyt lainapestillään Levanten riveissä seitsemän maalia 28 pelissä.

Espanjan nuorten maajoukkueissa kovaa jälkeä tehnyt Mayoral on vielä yhden kauden verran Real Madridin sopimuspelaaja. Hänen ensi kauden kuvionsa ovat kuitenkin auki.

Vielä ei ole tiedossa, aikooko Real Madrid kutsua Mayoralin takaisin käyttöönsä viimeiseksi sopimuskaudeksi, tai että aikooko seura tehdä pelaajalle jatkosopimusta tuleviksi vuosiksi.

Espanjalaisen Cadena SER:n mukaan Levante on toiveikas sen suhteen, että seura saisi Mayoralin lainalle myös kaudelle 2020−21.

Asiaan vaikuttaa lähteiden mukaan myös se, millaisena Real Madrid näkee Mayoralin tulevaisuuden ”Los Blancosissa”. Jos Mayoralille tehdään jatkosopimus, on Cadena SER:n mukaan hyvin mahdollista, että Real Madrid suostuu lainaamaan Mayoralin uudestaan Levanteen.

Lähde: Marca


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.