Barcelonaan yhdistetty valmentaja katkaisi huhuilta siivet – pyytää kunnioitusta Ronald Koemanille

© Kuva: Getty Images

Barcelonan päävalmentaja Ronald Koeman on ollut jo usean viikon ajan akuutin potku-uhan alla.

Katalonialaismedioiden mukaan Koeman saa edelleen todennäköisesti potkut lähiaikoina, vaikka Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta on julkisesti tukenut valmentajaansa antaen hänelle luottamuslauseen.

La Ligassa parhaillaan yhdeksäntenä olevan Barcelonan seurajohto on tiettävästi ollut kiinnostunut palkkaamaan Belgian A-maajoukkuevalmentaja Roberto Martínezin Koemanin korvaajaksi.

El Larguero haastatteli Martínezia keskiviikkoiltana, joka otti kantaa Barcelona-huhuihin.

– Barcelona ei ole missään vaiheessa ottanut yhteyttä minuun. Tämä on ollut vaikeaa aikaa, koska kenties medioille on vaikuttanut siltä, etten olisi halunnut vastata tähän asiaan liittyviin kysymyksiin ja siten ehkä annoin sellaisen kuvan, että olisin salannut jotain. Huhuja on aina olemassa ja olen jo kyllästynyt niihin. Tiedän, miten ne toimivat. Niiden mukaan työpaikkasi on vaakalaudalla, kun häviät muutaman ottelun, Martínez totesi.

Martínezin mukaan on epäkunnioittavaa puhua julkisesti huhuista.

– Hypoteettisista asioista on turha puhua ja lisäksi niistä puhuminen ei hyödytä ketään. Sitä voi pitää myös kunnioituksen puutteena kannattajia tai jalkapallon parissa toimivia ammattilaisia kohtaan, Martínez viittasi Koemaniin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.