Marca: Barcelonan hinkuma Lautaro Martínez haluaa epätoivoisesti pois Interistä – värväsi huippuagentin apuun

© Kuva: Getty Images

Kesällä Barcelonaan huhuissa yhdistetty Lautaro Martínez etsii epätoivoisesti ulospääsyä nykyisestä seurastaan Internazionalesta, espanjalaislehti Marca kertoo.

Argentiinalaishyökkääjä haluaisi vaihtaa seuraa, ja nyt 23-vuotias Martínez onkin palkannut apuunsa maineikkaan portugalilaisagentin Jorge Mendesin.

Martínez jatkaa yhteistyötä nykyisten agenttiensa Beto Yaquen ja Rolando Záraten kanssa, mutta nyt on Mendesin tehtävä saada Martínezin siirto toteutumaan johonkin toiseen suurseuraan.

Marcan mukaan Martínezia on tarjottu Barcelonan ohella muun muassa Real Madridille, mutta Internazionale ei ole päässyt sopuun siirtosummasta minkään seuran kanssa, joten Martínez pelaa yhä Milanossa.

Martínezilla on sopimus Interin kanssa kesään 2023 saakka, mutta hyökkääjän aktiivisuus siirron järjestämiseksi viittaa vahvasti siihen, että hän ei pelaa sopimustaan loppuun Giuseppe Meazzalla.

Marca kuitenkin huomauttaa, että esimerkiksi Barcelona näyttää nyt epätodennäköiseltä vaihtoehdolta, sillä lehden mukaan katalonialaisseuralla ei välttämättä ole juuri nyt varaa kalliisiin pelaajahankintoihin. Myös ESPN on kirjoittanut, että Barcelona ei pysty kilpailemaan siirtomarkkinoilla pelaajista muiden suurseurojen kanssa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.