ESPN: Barcelona on päässyt sopimukseen henkilökohtaisista ehdoista Lautaro Martínezin kanssa

© Kuva: Getty Images

ESPN kirjoittaa, että Barcelona ja Internazionalen hyökkääjä Lautaro Martínez ovat päässeet sopimukseen henkilökohtaisista ehdoista, joilla argentiinalaispelaaja olisi valmis siirtymään katalonialaisseuraan.

Tiistaina kerrottiin, että Martínezin sopimuksen 111 miljoonan euron ulosostopykälä umpeutui. Barcelona ei käyttänyt tätä, vaan yrittää saada 22-vuotiaan Martínezin joko halvemmalla tai sitten vaihtokaupalla.

Henkilökohtaisten ehtojen sopiminen ei kuitenkaan tarkoita sitä, että Martínez olisi jo pakannut kapsäkkinsä lähteäkseen seuraavalla lennolla Barcelonaan. Internazionalen pitää toki ensin suostua pelaajasiirtoon Barcelonan kanssa.

ESPN:n mukaan siirron toteutumisessa avaintekijänä saattaa hyvin olla Philippe Coutinho. Barcelonan sopimuspelaaja on ollut tällä kaudella lainalla Bayern Münchenissä, mutta Bayern ei käyttänyt brassipelaajan lainasopimuksen ulososto-optiota.

Barcelona uskoo saavansa keskikenttäpelaajan kaupaksi, sillä Coutinhon on kerrottu olevan halukas palaamaan Valioliigaan. Virallisia tarjouksia ei ole tullut, mutta Coutinhosta saatetaan olla saarivaltakunnassa silti kiinnostuneita.

Coutinhon myymällä Barcelona saisi kompensoitua Martínezin mahdollisen siirron aiheuttamia kuluja, sillä Internazionalen tiedetään haluavan Barcelonalta mieluummin suuren rahallisen korvauksen kuin pelaajia vaihtokaupassa.

Martínezin sopimus Internazionalen kanssa umpeutuu kesällä 2023. Coutinho on Barcelonasta lainalla Münchenissä elokuun loppuun saakka. Hän siirtyi Barcelonaan kaksi vuotta sitten 160 miljoonan euron kaupassa ja solmi kesään 2023 saakka ulottuvan sopimuksen.


ENNAKKOSUOSIKKI ITALIALLA MIELETÖN KERROIN 20.00!

1. Siirry Betssonille ja avaa pelitili
2. Pelaa 1€ Italian voitolle Itävallasta korotetulla kertoimella 20.00
3. Jos Portugali voittaa saat 20€ (voitot puhtaana käteen, ei kierrätystä)