Entinen huippupelaaja varoittaa Lautaro Martínezia siirtymästä Barcelonaan – ”Jos hän todella haluaa lähteä, suosittelisin mieluummin Real Madridia”

© Kuva: Getty Images

Internazionalen hyökkääjä Lautaro Martínez on jo pidemmän aikaa yhdistetty siirtohuhuissa Barcelonaan. Argentiinalaiskärki on iskenyt kovaan tahtiin maaleja Italian kentillä.

Muun muassa Internazionalea ja Real Madridia urallaan aikoinaan edustanut keskikenttäpelaaja Wesley Sneijder ei suosittele argentiinalaiselle kärkimiehelle siirtymistä Blaugranan miehistöön.

– Uskon vahvasti, että hänen kannattaisi jäädä Italiaan. Hänellä on potentiaalia tulla yhdeksi parhaista, mutta ensin hänen täytyy voittaa jotain Interin kanssa, Sneijder totesi Gianluca Di Marzion haastattelussa.

– Hän voisi pelata Barcelonassa, mutta jos hän todella haluaa lähteä, suosittelisin mieluummin Real Madridia, hollantilainen jatkoi.

Martínez, 22, on pelannut milanolaisseuran paidassa 66 ottelua. Näissä hän on iskenyt 25 maalia. Argentiinan maajoukkuepaidan hyökkääjä on pukenut päälleen 17 kertaa, ja onnistunut maalinteossa 9 kertaa.

Lähde: Goal


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2.Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!