Haluttu huippukärki hylkäsi aikoinaan Real Madridin tarjouksen – ”Hän halusi ennemminkin lyödä itsensä läpi täällä”

© Kuva: Getty Images

Lautaro Martínez on noussut viimeisen vuoden aikana yhdeksi Euroopan halutuimmaksi hyökkääjäksi.

22-vuotias Lautaro on tehnyt tällä kaudella 16 maalia Internazionalen paidassa. Lautaro on myös nykyään Argentiinan A-maajoukkueen ykköskärki. 17 A-maaottelussa on syntynyt komeat yhdeksän maalia.

Lautaroa on yhdistetty siirtohuhuissa vahvasti muun muassa Barcelonaan, joka haluaa argentiinalaisesta Luis Suárezin korvaajan.

Lautaron kasvattajaseuran Racingin seurapresidentti Víctor Blanco paljasti kärjen hylänneen aikoinaan Real Madridin tarjouksen.

– Real Madrid tuli luoksemme ja tarjosi meille lainasopimusta, jossa olisi ollut mukana tärkeä osto-optio. Lautaro kuitenkin hylkäsi sen tarjouksen, koska hän halusi ennemminkin lyödä läpi täällä Racingissa ennen siirtoa Eurooppaan. Hän jäi, sillä hänellä oli selvät suunnitelmat, Blanco kertoi Mundo Deportivolle.

– Real Madrid oli päättänyt kasvattaa Lautaron junioriakatemiassaan. He olivat huomanneet Lautaron taidot. Meille tarjottu summa ei ollut pieni ja Racingille olisi jäänyt huomattava prosentti siitä, mutta Lautarolle oli koko ajan selvää, mitä hän halusi tehdä.