Real Madridilla on ollut alkukauden aikana erittäin paljon loukkaantumisia. Erityisesti joukkueen pelaajistoa ovat kiusanneet erilaiset lihasvammat.

Tuoreimpana rivistä putosi kokenut laitapuolustaja Marcelo. Brasilialaisen vamma sijoittuu niskan ja selän alueelle.

Real Madrid tiedotti loukkaantumisesta kotisivuillaan, muttei antanut arviota Marcelon poissaolon pituudesta. El Español kuitenkin arvelee Marcelon olevan sivussa noin kymmenen päivää.

Varmuudella Marcelolta siis jää väliin keskiviikkoinen ottelu PSG:tä vastaan. Hyvin todennäköisesti hän ei pelaa myöskään seuraavissa La Liga -otteluissa Sevillaa ja Osasunaa vastaan. Pelaaminen Wanda Metropolitanolla Madridin derbyssä 28. syyskuuta lienee kuitenkin mahdollisuuksien rajoissa.

Marcelon(kin) loukkaantuminen tulee pahaan rakoon, sillä Real Madrid pelaa kolmessa viikossa peräti seitsemän ottelua. Nyt tilaisuutensa puolustuksen laidalla saanee kesähankinta Ferland Mendy.

Mestarien liiga -avauksesta PSG:tä vastaan ovat poissa loukkaantumisten vuoksi myös ainakin Isco, Luka Modric ja Fede Valverde. Sergio Ramos ja Nacho ovat puolestaan poissa pelikieltonsa takia.