Sport: Albanian maajoukkuehyökkääjä Barcelonan kakkosjoukkueeseen

© Kuva: Getty Images

Barcelonaa läheltä seuraava Sport kertoo Barcelonan vahvistavan reservijoukkuettaan 22-vuotiaalla Rey Manajlla. Manaj on maajoukkuetason hankinta, sillä hän on pelannut 12 A-maaottelua Albanian paidassa ja oli ehdolla myös kesän 2016 EM-joukkueeseen. Maajoukkuemaaleja Manaj on tehnyt kaksi, molemmat viime syksynä EM-karsinnoissa.

Kärkimiehenä pelaava Manaj matkaa Barcelona B:hen Albacetestä, johon hän siirtyi pysyvällä siirrolla viime kesänä. Hän vietti Albacetessä jo kauden 2018-2019 lainalla italialaisesta Internazionalesta.

Manajn siirtoa ei ole vielä virallistettu, mutta siirron uskotaan vahvistuvan keskiviikkona. Vielä Barca B:n keskiviikon ottelussa Badalonaa vastaan hän ei pelaa. Sport uskoo Manajn sopimuksen olevan nelivuotinen.

Manaj on tehnyt tällä kaudella Albacetelle Segundassa kolme maalia kymmenessä ottelussa. Kaiken kaikkiaan Espanjan kakkostasolla on syntynyt kymmenen maalia 56 pelissä. Nyt sarjataso vaihtuu pykälää alemmas, sillä Barcelona B pelaa kolmannella sarjaportaalla Segunda B:ssä.

Albaniassa syntynyt, mutta Italiaan 11-vuotiaana muuttanut Manaj on pelannut myös Serie A:ssa 16 peliä (2 maalia), Internazionalen ja Pescaran väreissä.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.