Taas uusi Meksikon superjunnu Eurooppaan? Real Sociedad ei kommentoi huhua

© Kuva: Getty Images

Meksikosta on siirtynyt viime vuosina Eurooppaan useita lupaavia nuoria pelaajia Hirving Lozanosta (Napoli), Edson Alvárezista (Ajax) ja Diego Lainezista (Real Betis) lähtien. Nyt meksikolaislähteet kertovat seuraavan huippulupaavan pelaajan siirron olevan lähellä.

Huhujen kohteena on 20-vuotias hyökkääjä José Juan Macías. Macíasin kerrotaan olevan siirtymässä Real Sociedadin joukkueeseen, noin 12 miljoonan euron siirtosummalla.

Real Sociedadista huhua ei ole kommentoitu lainkaan – ei siis sen paremmin kiistetty kuin vahvistettukaan. Keskeneräisten asioiden kariutumista ei haluta riskeerata.

Meksikossa väitetään Macíasin jo pelanneen viimeisen ottelunsa nykyisen seuransa Chivasin riveissä. Näin hän voisi olla Real Sociedadin käytettävissä heti harjoituskauden alkaessa 14. elokuuta.

Macías pelasi viime syksynä ensimmäiset viisi maaotteluaan Meksikon A-maajoukkueessa. Startti oli räväkkä, sillä hän viimeisteli näissä peleissä neljä maalia tehden muutenkin vaikutuksen vilkkaalla liikkeellään ja teknisellä osaamisellaan.

Lähde: AS


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.