Pitkä odotus päättymässä – Real Madridin maalilla nähtäneen illalla debytantti

© Kuva: Getty Images

Siitä on kulunut jo 2,5 vuotta, kun Real Madrid hankki kokoonpanoonsa lupaavan ukrainalaisen maalivahdin Andri Luninin. 21-vuotias Lunin on saanut odottaa tilaisuuttaan Madridissa pitkään. Nyt kaikki kuitenkin viittaa siihen, että Lunin debytoi Los Blancosin maalilla virallisessa ottelussa keskiviikkoiltana, kun Madrid aloittaa cup-taipaleensa vieraspelillä Alcoyanoa vastaan.

Lunin debytoi Ukrainan A-maajoukkueessa jo maaliskuussa 2018 ollessaan vain 19-vuotias. Seuraavana kesänä Real Madrid osti hänet Zorya Luhanskista 8,5 miljoonan euron siirtosummalla. Vuonna 2019 Ukraina voitti alle 19-vuotiaiden maailmanmestaruuden, ja Lunin valittiin kisojen parhaaksi maalivahdiksi. Siitä huolimatta 191-senttiselle torjujalle ei ole vielä minkäänlaisia tilaisuuksia Real Madridissa auennut.

Kauden 2018-2019 Lunin vietti lainalla Leganésissa ja viime kauden puoliksi Real Valladolidissa ja Real Oviedossa. Pelejä on kertynyt toistaiseksi La Ligassa viisi ja Segundassa 20.

Real Madridissa tien tukkeena on kuitenkin ollut koko ajan maailman parhaisiin maalivahteihin lukeutuva Thibaut Courtois, joten minuutit ovat ymmärrettävästikin olleet kiven takana. Cup-ottelu tarjoaa näillä näkymin Luninille pitkään ja hartaasti kaivatun näyttöpaikan.

Ottelu Alcoyano-Real Madrid alkaa kello 22.

Lähde: AS


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.