Siitä on kulunut jo 2,5 vuotta, kun Real Madrid hankki kokoonpanoonsa lupaavan ukrainalaisen maalivahdin Andri Luninin. 21-vuotias Lunin on saanut odottaa tilaisuuttaan Madridissa pitkään. Nyt kaikki kuitenkin viittaa siihen, että Lunin debytoi Los Blancosin maalilla virallisessa ottelussa keskiviikkoiltana, kun Madrid aloittaa cup-taipaleensa vieraspelillä Alcoyanoa vastaan.

Lunin debytoi Ukrainan A-maajoukkueessa jo maaliskuussa 2018 ollessaan vain 19-vuotias. Seuraavana kesänä Real Madrid osti hänet Zorya Luhanskista 8,5 miljoonan euron siirtosummalla. Vuonna 2019 Ukraina voitti alle 19-vuotiaiden maailmanmestaruuden, ja Lunin valittiin kisojen parhaaksi maalivahdiksi. Siitä huolimatta 191-senttiselle torjujalle ei ole vielä minkäänlaisia tilaisuuksia Real Madridissa auennut.

Kauden 2018-2019 Lunin vietti lainalla Leganésissa ja viime kauden puoliksi Real Valladolidissa ja Real Oviedossa. Pelejä on kertynyt toistaiseksi La Ligassa viisi ja Segundassa 20.

[readmore from=Lunin-Andri]

Real Madridissa tien tukkeena on kuitenkin ollut koko ajan maailman parhaisiin maalivahteihin lukeutuva Thibaut Courtois, joten minuutit ovat ymmärrettävästikin olleet kiven takana. Cup-ottelu tarjoaa näillä näkymin Luninille pitkään ja hartaasti kaivatun näyttöpaikan.

Ottelu Alcoyano-Real Madrid alkaa kello 22.

Lähde: AS