Atlético Madridin hyökkäystehot ovat jääneet kaudella 2019-2020 hyvin vaatimattomiksi. Siksi seura kaipaa kipeästi uusia vahvistuksia kentän yläpäähän.

Yksi Diego Simeonen toivepelaajista on tiettävästi edelleen PSG:n kokenut Edinson Cavani. Italialaislehti Il Corriere dello Sportin mukaan toinen haluttu hyökkäyspään vahvistus löytyy Serie A:n Napolista. Hän on vasemman laitalinkin paikalla parhaiten viihtyvä, mutta myös oikealla laidalla tai piilokärkenä pelaamaan kykenevä Meksikon maajoukkuemies Hirving Lozano.

24-vuotias Lozano siirtyi viime kesänä Napoliin PSV Eindhovenista. Meksikon vuoden 2018 MM-joukkueen ykköstähti sai alkukaudesta runsaasti peliaikaa, mutta kauden edetessä hän jäi yhä pienemmille minuuteille. 16 Serie A -ottelussa Lozano on tehnyt kaksi maalia ja syöttänyt yhden.

Keventyneestä vastuusta johtuen Lozano toivoo siirtoa seuraavassa siirtoikkunassa. Eri lähteiden mukaan hän jatkaisi matkaansa mieluiten Espanjaan, koska kielisyistä sopeutuminen voisi olla helpompaa.

[readmore from=Atletico-Madrid]

Atlético Madrid ei kuitenkaan ole ainoa seura, joka on 39 A-maaottelua pelanneen ”Chucky” Lozanon kintereillä. Kiinnostuneina seuroina mainitaan lisäksi La Liga -kilpailijat Valencia ja Sevilla, sekä Carlo Ancelottin valmentama Everton.

Napolin hyökkääjistä myös Arkadiusz Milik on mainittu aiemmin Atlético Madridia kiinnostavana pelaajana.

Lähde: Mundo Deportivo