Barcelona saattaa joutua keskuspuolustuksensa suhteen melkoiseen pinteeseen lähiviikkoina. Seuraavan kuukauden aikana Barca kohtaa La Ligassa kärkijoukkue Sevillan, Real Madridin, Rayo Vallecanon ja Real Betisin, sekä Mestarien liigassa kahdesti Internazionalen. Ja näillä näkymin seuralla on käytettävissään vain kaksi topparia.

Gerard Piqué on ollut alkukauden aikana virheherkempi kuin kenties kertaakaan aiemmin uransa aikana. Uusi hankinta Clement Lenglet puolestaan on toistaiseksi ollut ailahteleva. Silti edessä olevasta ottelurumbasta Barcelonan on selvittävä juuri tämän kaksikon avulla.

Luottotoppari Samuel Umtiti on poissa tositoimista pidempäänkin, ja lauantaina loukkaantui belgialainen Thomas Vermaelen. Vermaelen joutui tulemaan Sveitsiä vastaan pelatussa ottelussa vaihtoon 73. minuutilla oikean jalan takareisivamman takia.

Belgialainen menee maanantaina jatkotutkimuksiin, mutta AS:n mukaan sairausloman pituudeksi arvioidaan neljää viikkoa. Barcelonaan puolustaja palasi jo sunnuntaina.