Atléticon keskikenttäpelaaja noussut uuteen kukoistukseen hyökkääjänä – agentti paljasti: ”Hän pelasi Real Madridissa kärjessä”

© Kuva: Getty Images

Marcos Llorente on yksi La Ligan pirteimpiä yllätyksiä koronaviruspandemian aiheuttaman tauon jälkeen.

Puolustavana keskikenttäpelaajana tunnettu Llorente pelaa tätä nykyä Diego Simeonen alaisuudessa joko hyökkäävänä keskikenttäpelaajana tai kärjessä.

Atléticoon vuosi sitten Real Madridista noin 30 miljoonalla eurolla siirtynyt Llorente on häikäissyt uudella pelipaikallaan.

Koronatauon jälkeen Llorente teki Osasunaa vastaan maalin ja syötti kaksi tultuaan vaihdosta sisään 25 minuutin ajaksi. Levante-ottelussa Llorente rakensi kamppailun ainoan maalin ja viime viikonloppuisessa Alavés-ottelussa Llorente rakensi Atléticon kummatkin maalit.

Llorenten agenttina toimiva pelaajan setä Julio Llorente käväisi Marcan haastattelussa. Julio Llorente on Marcos Llorenten tapaan entinen Real Madridin pelaaja.

– Olemme kaikki hieman yllättyneitä siitä, että Simeone on ottanut hihastaan tämän mahdollisuuden ja peluuttanut Marcosia niin ylhäällä. Monet eivät tiedä tätä, mutta Fernando Morientes teki hänestä Real Madridin junioreissa keskikenttäpelaajan. Sitä ennen hän pelasi Real Madridin akatemiassa laitahyökkääjänä ja kärjessä, Llorente totesi.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!