Barcelonan puheenjohtajavaalien voittajasuosikki otti kantaa Leo Messin tulevaisuuteen: ”Hänelle on valehdeltu”

© Kuva: Getty Images

Barcelonan puheenjohtajavaalit järjestetään 24. tammikuuta.

Joan Laporta asettui ehdolle muutama päivä sitten. Vuosina 2003-10 Barcelonan puheenjohtajana toiminut Laporta on tammikuisten vaalien suurin voittajasuosikki.

Laporta käväisi torstai-iltana El Partidazon haastateltavana ja puhui muun muassa Leo Messin tulevaisuudesta. Messin sopimus Barcelonan kanssa päättyy tämän kauden jälkeen ja Messi on tiettävästi halukas jättämään seuran jatkaakseen uraansa muissa maisemissa.

Laporta on suuttunut siitä, miten Barcelonan entinen puheenjohtaja Josep Maria Bartomeu valehteli Messille, eikä päästänytkään häntä lähtemään lupauksistaan huolimatta.

– Messi rakastaa Barcelonaa. Haluan, että hän on onnellinen taas. Kaikki ei liity rahaan, vaan Messi haluaa kilpailukykyisen joukkueen. Messille on valehdeltu ja se ärsyttää minua. Messi on voittaja, eikä hän kestä katsoa, kun muut seurat voittavat Mestarien liigan, Laporta summasi.

– Edellisen kerran puhuin Messin kanssa lokakuussa. Olen hyvin kiitollinen hänelle kaikesta siitä, mitä hän on tehnyt Barcelonan eteen. Olen tuntenut Messin siitä lähtien, kun hän täytti 16 vuotta. Messi on loistava persoona. Kunnioitamme toisiamme. Minun on päästävä puheenjohtajaksi voidakseni tehdä hänelle uskottavan tarjouksen.

Barcelonan talousongelmat ovat valtavia. El Chiringuiton Quim Domènechin mukaan Barcelonan velka on kasvanut noin miljardiin euroon. Laporta tiedostaa tilanteen.

– Tilanne on samanlainen kuin vuonna 2003, jolloin saavuin puheenjohtajaksi. Silloin seura oli menettänyt merkittäviä rahasummia ja minulle sanottiin, että minun pitäisi juosta pois siitä tehtävästä. Nyt tilanne on hyvin vaikea, mutta tarkan suunnitelman avulla haluamme muuttaa tämän.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.