La Ligan kierrosennakko: Jo perjantaina huippuottelu – Valencian derby kohokohtana

© Kuva: Getty Images

La Ligan 16. kierros potkaistaan käyntiin Vila-realissa perjantai-iltana, kun Villarreal isännöi Atléticoa Cerámicalla.

Kyseessä on monella tapaa mielenkiintoinen ottelu. Kamppailu piti nimittäin alunperin pelata Yhdysvalloissa ja molemmat seurat olivat näyttäneet operaatiolle vihreää valoa, mutta lopulta Espanjan jalkapalloliitto ei suostunut siihen ja määräsi ottelun pelattavaksi normaaliin tapaan Cerámicalla.

Villarrealin ja Atléticon välit eivät tunnetusti ole järin hyvät.

– Välimme Atléticon kanssa ovat olemattomat. He ovat vieneet meidän junioripelaajia jo pitkään. Seurajohdot eivät illasta huomenna yhdessä, Villarrealin Fernando Roig Nogueroles kertoi Onda Cerolle.

Diego Simeone matkustaa Cerámicalle ilman edelleen loukkaantuneita Josema Giméneziä ja Stefan Savicia. Myös pitkäaikaispotilas Diego Costa on sivussa. Isäntien Santi Cazorlan pelikunto on arvoitus.

Lauantaina nähdään kauden ensimmäinen derbi valenciano. Levante haastaa Valencian, vaikka Paco Lópezin suojatit lähtevät otteluun siipirikkoisina. Levantella ei ole nimittäin perjantai-aamuun mennessä ainuttakaan tervettä topparia derbyyn. Torstain harjoituksissa loukkaantunut Rubén Vezo on kuusi viikkoa sivussa ja siten kaikki Levanten neljä topparia ovat loukkaantuneina.

– Yritämme selvittää, mitä voimme tehdä loukkaantumisten suhteen. Meidän on valittava joku taktiikoistamme. Samalla meidän on kaikkien yhdessä tuettava kakkosjoukkueesta nousevia junioreita. He ovat kokoonpanossa ja pelaavat lauantaina, López totesi lehdistölle.

La Ligan 16. kierros

Perjantai 06.12.

22.00 Villarreal-Atlético

Lauantai 07.12.

14.00 Real Madrid-Espanyol
17.00 Granada-Alavés
19.30 Levante-Valencia
22.00 Barcelona-Mallorca

Sunnuntai 08.12.

13.00 Eibar-Getafe
15.00 Betis-Athletic
17.00 Valladolid-Real Sociedad
19.30 Leganés-Celta
22.00 Osasuna-Sevilla


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.