Pelaako Layvin Kurzawa ensi kaudella Barcelonassa?

Viime aikoina Barcassa on vahvistunut ajatus siitä, että seura tarvitsee uuden vasemman pakin. Júnior Firpo ei ole osoittautunut sellaiseksi Jordi Alban seuraajaksi, jota hänestä odotettiin.

Yksi mielenkiintoisimmista nimistä on Kurzawa. 27-vuotias vasen pakki on pelannut kesästä 2015 lähtien PSG:ssä, mutta hänen sopimuksensa päättyy tänä kesänä. Toisin sanoen Kurzawa olisi saatavissa hyvin edullisella investoinnilla.

Sportin tietojen mukaan Kurzawan pöydällä on kymmenen tarjousta Euroopan eri huippuseuroilta. Lehden mukaan pelaajan edustajat ovat luvanneet priorisoida Barcelonan mahdollista tarjousta.

Barca ja Kurzawan edustajat tapasivat jo helmikuussa ja siitä lähtien yhteyttä on pidetty säännöllisesti. Kurzawaa edustavat samat tahot kuin Barcelonan Netoa ja Philippe Coutinhoa.

Barcelonalla on Sportin mukaan aikeena tarjota Kurzawalle sopimusta, joka ei ole mahdottoman pitkä ja jossa on järkevän kokoinen ulosostopykälä. Jos Kurzawa osoittautui vahvistukseksi, hyvä. Jos ei, hänet voitaisiin myydä voitolla eteenpäin.

Tällä kaudella Kurzawa on pelannut kaikki kilpailut mukaan lukien 23 ottelua. PSG:ssä otteluita on kertynyt kaiken kaikkiaan 123.