Valencian Mestarien liiga -vastustajan koronaviruksen saaneelta valmentajalta paljastus: oli sairaana pelissä – Valencialta pöyristynyt kannanotto

© Kuva: Getty Images

Valencia putosi Atalantalle maaliskuussa Mestarien liigan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella. Myöhemmin on käynyt ilmi, että joukkueiden ensimmäinen osaottelu saattoi edistää koronaviruksen leviämistä pahasti.

Toinen osaottelu pelattiin Valenciassa Mestallalla suljettujen ovien takana. Atalantan päävalmentaja Gian Piero Gasperini on tuoreeltaan paljastanut olleensa sairaana kyseisessä pelissä.

Gasperinin elimistöstä on löytynyt koronaviruksen vasta-aineita, mikä tarkoittaa sitä, että hän on sairastanut COVID-19-taudin.

Valenciassa ei ilahduttu Atalantan päävalmentajan paljastuksesta. Espanjalaisseura julkaisi asiasta oman kannanottonsa.

− Jos näin on ollut, hän on asettanut lukuisia ihmisiä vaaraan Valenciassa heidän reissunsa aikana, Valencia kirjoitti ja jatkoi.

− Pitää muistaa, että ottelu pelattiin tyhjille katsomoille tiukennetuissa olosuhteissa, jotta tauti ei pääsisi leviämään. Ja juuri sitä varten, ettei paikalle olisi tullut ihmisiä, jotka olivat riskialueelta.

Lähde: ESPN


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.