Miksi Luka Jovic epäonnistui Real Madridissa? – ”Minulla oli huonoa onnea”

© Kuva: Getty Images

Real Madrid hankki Luka Jovicin Eintracht Frankfurtista kesällä 2019 noin 60 miljoonalla eurolla.

23-vuotias kärki ehti pelata Real Madridissa puolentoista vuoden ajan, mutta jäi seurassa pienelle vastuulle ja Real Madrid lainasi serbialaisen takaisin Eintrachtiin.

Eintrachtissa Jovic on löytänyt jälleen maalijyvän. Kahdessa ottelussa on syntynyt kolme maalia, eli Jovic on jo nyt tehnyt lainapestillään enemmän maaleja kuin puolentoista vuoden aikana Real Madridissa.

– Minulla oli huonoa onnea Real Madridissa. Kärsin paljon loukkaantumisista, eikä henkilökohtaisellakaan puolella asiat menneet odotetusti. Olin onnekas päästessäni harjoittelemaan päivittäin maailman parhaiden pelaajien kanssa, Jovic totesi esittelytilaisuudessaan.

– Olen saanut kokemuksia ja pidän itseäni nyt parempana pelaajana. Vaikken saanutkaan jatkuvasti peliaikaa, niin sain Real Madridista paljon positiivisia asioita mukaani.

Jovic on tyytyväinen uudessa seurassaan.

– Olen hyvin onnellinen paluustani Eintrachtiin. Olen tyytyväinen täällä ja se näkyy pelissäni. Tein kaksi maalia Real Madridissa ja nyt olen jo tehnyt kolme maalia täällä. Kaupunki, seura ja etenkin tämä joukkue ovat kuin tehty minulle.

Lähde: MARCA


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.