Luka Jovicia huhutaan Ranskaan – lähipiiri kiistää sopimuksen

© Kuva: Getty Images

Real Madrid etsii mahdollisesti lisää täytettä kassaansa Luka Jovicin myymisellä. Madrid osti serbihyökkääjän viime kesänä Eintracht Frankfurtista 60 miljoonalla eurolla, mutta panos ei vastannut toiveita. Jovic teki kauden 26 ottelussaan vain kaksi maalia.

Nyt ranskalainen France Football kertoo, että Ligue 1:n AS Monaco on kiinnostunut hankkimaan riveihinsä 22-vuotiaan Jovicin. Huhu saa pontta siitä, että Monacon uusi valmentaja on Niko Kovac, joka valmensi Jovicia kaudella 2017-2018 myös Eintracht Frankfurtissa.

Jovicin lähipiiri on kuitenkin kiistänyt minkäänlaisen sopimuksen olemassaolon Monacon tai Kovacin kanssa. Jovic keskittyy nyt täysillä Real Madridin Mestarien liiga -otteluun Manchester Cityä vastaan.

France Football lisää, että Monaco pystyisi maksamaan Jovicista aivan tyydyttävän siirtokorvauksen, joskaan ei samaa 60 miljoonaa, jonka Real miehestä maksoi.

Niko Kovacin kerrotaan havittelevan Monacoon myös toista entistä suojattiaan Sébastian Halleria, jos maalitykki Wissam Ben Yedder poistuu Monacosta. Näin Jovicille oli tarjolla hyökkäyksessä myös tuttu pelikaveri.

Lähde: AS


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!