Real Madridin monivuotinen luottopelaaja Isco aloitti jälleen kerran vaihtopenkillä, kun Los Blancos kukisti Copa del Reyn neljännesvälierien avausosassa Leganésin maalein 3-0. Isco on ollut avauskokoonpanossa vain kahdessa ottelussa Santiago Solarin alaisuudessa, ja keskiviikkonakin minuutteja kertyi vain parikymmentä.

Isco on ollut penkityksiinsä silmin nähden tuohtunut, ja eilen hän osoitti turhautumistaan myös äkkipikaisella somereaktiollaan. Real Madridia 90-luvulla valmentanut Jorge Valdano toivoisi kuitenkin Iscolta toisenlaista reaktiota.

– Minä kaipaan Iscolta vähän kapinahenkeä. Hänen täytyy tietää, että asioita voitetaan ja hävitään kentällä. Hän esittää mieluummin uhria kuin rotupelaajaa, Valdano kommentoi Onda Cerolle, ja jatkoi Solarin peluutusratkaisusta arvoituksellisesti:

[readmore from=Isco]

– Jotain tärkeää on epäilemättä tapahtumassa.

Iscon sijaan ottelussa loisti 18-vuotias Vinicius, joka sekä teki että syötti yhden maalin. Vinicius on nyt tehnyt Copa del Reyn otteluissa kaksi maalia ja syöttänyt neljä, ollen tämän kauden cupissa tehokkaampi kuin yksikään toinen pelaaja.

OptaJose

@OptaJose
6 - @realmadriden’s @vini11Oficial has been involved in more goals than any other @LaLigaEN player in the Copa del Rey this season (two goals and four assists). Impact.

– Vinicius on vaihtanut statustaan kahdessa päivässä ja antanut joukkueelle raikkaan tuulahduksen. Ei ole kuitenkaan hyvä idea keskittää niin paljon huomiota nuoreen poikaan, Valdano jatkoi.

– Tässä ottelussa hän oli ratkaisevampi, mutta kuitenkin vähemmän räjähtävä kuin Real Sociedadia vastaan.

Lähde: AS